Розваги та активний відпочинок

Музей науки та техніки - ми створюємо захоплюючий діалог між наукою та суспільством, що є невичерпним джерелом для пізнання та розвитку.
Кінокомплекс «Адреналін» - три зали: Червона, Синя та Сіра, де можна переглянути прем’єри та  фільми найрізноманітніших жанрів: жахи, комедії, фантастика, психологічні трилери та драми. Переглянути кіно-розклад сеансів можна на ТУТ.

Джампінг-центр «Гравітація» - любителі активного відпочинку зможуть відчути драйв та заряд енергії на мега-батутах та повітряній ямі! Новий формат відпочинку передбачає 550 квадратних метрів батутів для дорослих та дітей.

Більярдний клуб «Адреналін» – заклад для людей, які вміють відпочивати гарно зі смаком, цінують поєднання спортивного азарту та елітного відпочинку. Вісім нових столів (7 столів для гри російського більярду, 1 для гри в «американку»), комфортні зони відпочинку, м’які затишні куточки та бар з популярними напоями. У більярдному клубі працюють досвідчені маркери.

Дитячий ігровий центр “Лімпопо” – тут є все, що потрібно для гарного настрою: лабіринт; батути, джамп-батут, ігрові автомати та симулятори, цікава рибалка та іграшки, анімаційні. програми.

Дитячий автодром – один з найулюбленіших атракціонів серед маленьких відвідувачів. Бо де ще можна поганяти на прудких машинках, безпечно врізатися в інших або ухилятися від зіткнення? На майданчику в 110м2 дітлахи відчують азарт швидкості, отримають заряд позитивних емоцій, поганяють без правил і отримають гаму найнеймовірніших емоцій!

Мотузковий парк – комплекс підвісних перешкод різного рівня складності, розташованих на висоті від 1 до 6 метрів або ж мотузковий парк – прекрасне місце для сімейного відпочинку, адже тут знайдуться розваги як для дітей від 3-х років, так і підлітків.